Video waarin ik uitleg over het blog: “Life is not randomly’

Ik schreef een blog over mijn visie op de misstanden op seksueel gebied, de uitbuiting de incest, verkrachting, misbruik en #Metoo.

Ik ontdekte, nu alles steeds meer aan het licht komt, dat er een reden is, voor alles in het leven zo ook voor dit thema! Ik schreef er mijn visie over in een artikel en in dit filmpje leg ik het een en ander uit over mijn idee, visie, geloof!

Namaste Linda

 

Link naar iets

Recente berichten:

Speak up to Heal NOT to blame!

Speak up to Heal NOT to blame!

Dit filmpje laat je zien hoe liefde ervoor jezelf uitziet. Linda laat hier kracht, openheid en zelfliefde zien. Zonder zich te conformeren aan het ideaalbeeld want ja daar zit sowieso geen zelfliefde IN! Door het verhaal los te laten kon zij anders kijken naar haar...

Lees meer
Maak je dag vrolijk!

Maak je dag vrolijk!

  In dit filmpje neem ik je mee naar een andere kijk op het leven! Je kan er naar luisteren of je kan het hier lezen, wat jij prettig vindt. Het heeft mij veel gebracht en doet het nog steeds. Een reminder als ik soms te zwaar op de hand ben! Lees hier het...

Lees meer