Mijn verhaal

Linda is mijn naam

En van Goch mijn familie naam. geboren in 1963. Er was een tijd dat ik de naam van mijn (ex) man droeg Futa, ik was daar namelijk zo trots op! Die mooie man, prins uit Ghana! Daar trouwde ik mee, in die tijd identificeerde ik mijzelf nog met de dingen om mij heen.

Zo was ik van 2006 tot 2017 de trotse eigenaresse van de eenmanszaak en oprichtster van de stichting Open Ogen. Als ervaringsdeskundige startte ik in 2004 met het vertellen van mijn verhaal. Ik was trots iedere keer als ik dat deed, trots op de kracht welke ik had om mij kwetsbaar op te stellen als ik sprak over de periode dat ik in handen van een pooier viel. Ik was toen 21 jaar.

 

Linda on stage 3

Maar ik ben niet die…

Als we opgroeien hebben we onze omgeving nodig om onszelf te definiëren. We zijn altijd bezig met vergelijken en daardoor kunnen we ons ook definiëren. Zo zit het leven in elkaar het brengt je ook iets, zo durfde ik pas te gaan praten over mijn verleden toen ik bij de politie ging werken. Ik dacht toen, ‘nu luisteren ze wel naar mij, ik ben belangrijk, ik werk bij de politie’.

Zo vertelde ik tijdens mijn werk ook altijd dat mijn man moslim was en dat hij mij accepteerde zelfs met mijn verleden! In die 15 jaar dat ik duizenden mensen heb geholpen en geinspireerd werkte ik hard aan mijn eigen trauma’s. Ik bezocht verschillende therapeuten allemaal met hun eigen prachtige behandelwijze, veelal lichaamsgericht wat de manier is om echt los te laten.

Het verhaal van mijn verleden zat zo als een web om mij heen dat ik het moeilijk los kon zien, zelfs toen ik alle trauma’s, pijn , verdriet en woede had opgeruimd (getransformeerd) zat het nog in mijn overtuiging. Tot ik erop gewezen werd door een coach en ik het ineens helemaal los kon zien en ernaar kon kijken als naar een verhaal! En niet meer een realiteit!

Dit was een grote transformatie en zeer bevrijdend.

Linda on stage

Ik ben een healer

Na het afpellen van al die lagen en het loslaten van al die negatieve en beperkende overtuigingen leerde ik mijzelf echt kennen en durfde ik te kijken naar mijn licht.

Als lichtbaken werk ik terwijl ik in contact ben met de bron verbinding. Ik ben verbonden met deze bron en kan zuivere informatie verstrekken over jouw pijnpunten, beperkende overtuigingen, zodat jij deze kan zuiveren! De informatie die ik doorkrijg als ik met jou werk, komt vanuit jouw veld, alles is energie!

 

 

Wat nog meer…

Binnenkort nog meer over mij……