Dit filmpje laat je zien hoe liefde ervoor jezelf uitziet. Linda laat hier kracht, openheid en zelfliefde zien. Zonder zich te conformeren aan het ideaalbeeld want ja daar zit sowieso geen zelfliefde IN!

Door het verhaal los te laten kon zij anders kijken naar haar verleden en de invloed op haar leven!

Het ultieme doel op aarde is het helen. Iedereen wil gaan voor liefde en harmonie. Het is mijn idee dat we dit niet bereiken door de energie te richten op de plegers/daders . Wel door de aandacht te richten op heling, liefde en harmonie. Ik deed dit door mijn trauma’s te helen en het grote geheel te begrijpen. Alles waar je tegen vecht wordt sterker!

Zelfbekrachtiging.

Een mooie manier om vrijheid te ervaren!

 

Link naar meer filmpjes

Recente berichten:

Maak je dag vrolijk!

Maak je dag vrolijk!

  In dit filmpje neem ik je mee naar een andere kijk op het leven! Je kan er naar luisteren of je kan het hier lezen, wat jij prettig vindt. Het heeft mij veel gebracht en doet het nog steeds. Een reminder als ik soms te zwaar op de hand ben! Lees hier het...

Lees meer
Hier vertel ik over het blog ‘Life is not randomly’

Hier vertel ik over het blog ‘Life is not randomly’

Video waarin ik uitleg over het blog: "Life is not randomly' Ik schreef een blog over mijn visie op de misstanden op seksueel gebied, de uitbuiting de incest, verkrachting, misbruik en #Metoo. Ik ontdekte, nu alles steeds meer aan het licht komt, dat er een reden is,...

Lees meer